Enjoy® zadels

Altijd een zadel dat past bij u past

Al onze zadels worden aangeboden in de breedtemaat die past bij uw gebruik en uw persoonlijke zitbotjes afstand. Daarom werken wij met zadelmeting en zadeladvies software en met altijd door Enjoy getrainde vakmensen. Zo bieden wij u fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort.

Comfort Series

Plus Series

De dagelijkse fietser

Dit zadel is voor de fietser, die niet vaak en meestal met korte ritten op zoek is naar een vergevingsgezind zadel. De vlakke zit met zachter comfort foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De lage zadelneus vermindert druk op schaambeen en kruis. Dankzij de verdieping aan de achterzijde ontstaat er ook geen druk op het stuit-staart-been. Satin-Steel rails.

Dit zadel is voor de dagelijkse en recreatieve fietser, die dagelijks tot wekelijks soms ook met langere ritten op zoek is naar een goed stevig zadel. De vlakke zit met een stevig progressive foam geeft veel houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De lage zadelneus vermindert druk op schaambeen en kruis. De schaal van het zadel is gemaakt in het dual density principe, dus geeft veel drukverlichting. Satin-Steel rails, gewicht rond de 800 gram.

Dit zadel is voor de geoefende fietser, die dagelijks tot wekelijks soms ook voor langere ritten op zoek is naar een goed stevig zadel. De vlakke zit met een stevig high-density-progressief foam geeft extra houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de lage zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis. Verder verlaagt het speciale dynamic zadel-rails-verbindingssysteem de druk op de zitbotjes, dus goed voor de rug. Satin-Steelrails, gewicht rond de 530 gram. Verkrijgbaar in de maten 18 en 21.

Trekking Series

De recreatieve fietser

Dit zadel is voor de recreatieve fietser, die niet vaak maar wel ook langere ritten fietst en op zoek is naar een comfortabel recreatief zadel. De vlakke zit met comfort foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de lage zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis. Satin-Steel rails.

Dit zadel is voor de recreatieve fietser, die wekelijks langere ritten fietst en op zoek is naar een sportief-recreatief zadel. De vlakke zit met extra-high-density (+26%) progressief foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de lage zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis. Verder verlaagt het speciale dynamic zadel-rails-verbindingssysteem de druk op de zitbotjes, dus goed voor de rug. Satin-Steel rails, gewicht rond de 510 gram. Verkrijgbaar in de maten 16 en 18.

Racing Series

De sportieve fietser

Dit zadel is voor de sportieve fietser, die wekelijks langere ritten fietst en op zoek is naar een sportief-ergonomisch zadel. De vlakke zit met ultra-light foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de lage zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis. Verder verlaagt het dynamic systeem de druk op de zitbotjes. Cr-Mo rails.

Dit zadel is voor de sportieve fietser, die meerdere keren per week langere ritten fietst en op zoek is naar een sportief-harder zadel. De vlakke zit met progressive light foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de lage zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis. De speciaal harde schaal is voor de geoefende zitbotjes. Cr-Mo rails, gewicht rond de 280 gram.

Dit ultieme zadel is voor de sportieve fietser, die meerdere keren per week langere ritten fietst en op zoek is naar een sportief-harder zadel. De vlakke zit met ultra-light foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de lage zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis. De speciaal harde schaal is voor de geoefende zitbotjes. De carbon rails biedt extra techniek, dynamiek en houdt het zadel licht in gewicht. Gewicht rond de 220 gram.